החומרים למילוי:
3כרשות חתוכות לפרוסות דקות ומטוגנות עם בצל קצוץ ו-2 שיני שום
2 ביצים
125 גר' שמנת מתוקה
גבינות שונות מפוררות כ: פטה, רקפורד, בולגרית, פרומעזן
החומרים למילוי מנגולד:
3 עלי מנגולד קצוצים ומטוגנים עם בצל קצוץ ו-2 שיני שום
2 ביצים
125 גר' שמנת מתוקה
גבינות שונות מפוררות
החומרים למילוי פטריות:
פטריות פרוסות כ-10 ומטוגנות עם בצל קצוץ ו-2 שיני שום
2 ביצים
125 גר' שמנת מתוקה
גבינות שונות מפוררות
המרכיבים למילוי קישואים:
קישואים פרוסים ומטוגנים במעט חמאה
ויתר המרכיבים כנ"ל
1 עגבנייה,
1 אבוקדו פרי רך גדול,
1 בצל קטן,
1 ביצה קשה,
6 כפות שמן זית,
2 כפות שמן.
חומץ,
רוטב ווסטרשייר (Worcester), תבלינים – לפי הטעם, 1 כפית 1 כף מלח.
כף פטרוזיליה קצוצה, אגוזי מלך לקישוט. מבושלים למחצה, עגבניות, קלוף, חתוך לשניים, לסחוט את הזרעים, חתוכים לקוביות. אבוקדו לחתוך בחצי, קליפה. לחתוך חצי לקוביות.
Mate במיני החיתוך מעובד לפירה עם חומץ ועשבי תיבול (חומעה, כוסברה, נענע). מקלפים וקוצצים את הבצל וביצה. מערבבים עם עגבניות וקיווי חתוכים לקוביות.בטארטלטים בצק פריכים לשים כפית של רסק קיווי, אז סלט. מקשטים עם אגוזי מלך חצי
מקלות סרטנים (חבילת 1),
3 חלמונים,
1 קופסא של שמן דגים,
מחצית אמנות. גרגירי אגוז,
1 כפית מיץ לימון, פטרוזיליה, מיונז.
מקלות סרטנים קצוצים, חלמונים מבושלים ושמן דגים ללוש, לטחון אגוזי מלך, ירקות קצוצים. כל התערובת, ומפזרים מיץ לימון ומיונז.ממסה זו של טארטלטים. מאוד טעים ויוצא דופן.
טארטלטים עם פטריות
פטריות מאודות,
עוף מבושל,
בצל מטוגן,
ברוקולי,
רוטב מיונז וסויה קטן.
מערבבים יחד, לשים אותם לתוך טארטלטים, גבינה באח על גבי. בקצרה לשים במיקרוגל.
טארטלטים עם סלט דגים
300 גרם של מלח או סלמון מעושן,
סלמון יכול (זה יבש), 2 פלפל אדום,
5-6 ביצים קשות,
גזר מבשלים 3
200 גרם ברוקולי מבושל,
ירקות.
מילוי – מיונז וקרם.
טארטלטים עם ביצים שליו ואנשובי
שפרוט מלוח,
ביצים שליו,
חמאה,
ירקות,
ביצים שליו -להרתיח ביצה קשה.
טארטלטים עם בשר הסרטנים
250 בשר גרם סרטנים,
1 בצל,
1 כף חמאה,
3 ביצים קטנות,
3 כפות.
שמנת חמוצה,
מלח, פלפל
קליפת בצל, חותך לקוביות ומטגן קל בחמאה. מוסיף את בשר הסרטנים ומטגן עוד כמה דקות. מערבבים את הביצים עם שמנת חמוצה, מוסיף מלח, פלפל, מעט רוטב ויוצקים את התערובת לתוך המחבת עם הסרטנים. מבשל עד מעובה. מערך סיים, החל טארטלטים.
לפני ההגשה, לחמם את טארטלטים על תבנית אפייה יבשה בתנור ב150 ° C.
טארטלטים עם עוף
370 גרם של בשר עוף מבושל,
200 גרם של אפונה ירוקה,
1כף חמאה,
230 גרם שימורי אספרגוס קצוץ,
יין לבן 1/8 כוס,
1 כף. כפית של עמילן,
3-4 כפות חלב מרוכז,
מיץ לימון, מלח, פלפל
טארטלטים חמים מלאים במלית מבושלת. בשר חתוך לקוביות. תבשיל אפונה בחמאה, מוסיף את האספרגוס עם הנוזל ויין.ברוטב הזה יוצק עמילן מדולל. מוסיף חלב, מלח, פלפל, מיץ לימון ורוטב חריף. כל לערבב ולמלא טארטלטים התבשיל.
לפני ההגשה, לחמם את טארטלטים על תבנית אפייה יבשה בתנור ב150 ° C.
טארטלטים עם ירקות
500 גרם של תערובת של ירקות מבושלים,
50 גרם חמאה,
עשבי תיבול קצוצים דק,
1 כפית. רוטב חם,
המיץ מחצי לימון.
טארטלטים חמים מלאים במלית מבושלת.
חמאה מעורבבת עם עשבי תיבול.בירקות להוסיף רוטב, מיץ לימון, שמן, פטרוזיליה ומערבבים היטב. תערובת למלא טארטלטים.
לפני ההגשה, לחמם את טארטלטים על תבנית אפייה יבשה בתנור ב150 ° C.
טארטלטים עם טונה
טונה 400 גרם משומר,
2 בצלים קטנים,
2 כפות שמן מקופסא שימורים,
130 גרם של פטריות מבושלות,
1.8 ליטרים של שמנת, עמילן,
פטרוזיליה, פלחי לימון.
טארטלטים חמים מלאים במלית מבושלת.
קלפים שנזרקו טונה במסננת ולנקז את השמן. בצל חתוך לקוביות מטגנים שמן זה, ולאחר מכן להוסיף פטריות קצוצות דק, שמנת, מביא לרתיחה ולעבות עם עמילן. קוצצים גסים את הדג, להכניס לרוטב, קצת מחומם יותר. תבשיל מוכן מולא טארטלטים ולפני ההגשה, לקשט עם פלחי לימון ופטרוזיליה.
לפני ההגשה, לחמם את טארטלטים על תבנית אפייה יבשה בתנור ב150 ° C.
טארטלטים עם בזיליקום ועגבניות
4 עגבניות בינוניות,
2 ביצים,
3 גבעולי בזיליקום
600 גרם של 5% מגבינה רכה,
200 גרם גבינה,
1 כוס קמח,
3 כפות. ל 'שמן זית,
מלח, פלפל שחור – לפי הטעם.
לחתוך דק עגבניות ושלוש גבינת פומפייה. מקציפים ביצים (יכול להיות מיקסר, אתה יכול להקציף), מוסיף את הבזיליקום הגרוס, מלח, פלפל ושאר כל המוצרים. מערבבים היטב. טופס כמות קטנה של חמאת גריז (עובש סיליקון אינו נדרש לשימון). לשפוך וכתוצאה מכך המונית לצורה "קן".במראש שחומם מראש בתנור – עד 180 מעלות – לאפות 25-30 דקות.
טארטלטים עם פטריות וגבינה
פטריות טריות (פורצ'יני, פטריות, צפצפה, ארנה, פטריות)
בצל 500g
100גר חלב
3 ביצה
חמאה (לשימון תבניות),
גבינה ופלפל – 100g,
פטרוזיליה, מלח ופלפל – לפי הטעם.
פטריות נקיות, לשטוף ושופכים במי 5 דקות מלוחים, אז לנקז את המים, קוצצים דק את הפטריות ומבשלת במרגרינה עם בצל קצוץ דק. לפני הסרת מהאש, מתבלה במלח ופלפל. גבינה חתוכה לקוביות קטנות. בקערה, להקציף חלב, ביצים ותבלינים.בבשר בקר טארטלטים פטריות הרחיב, קוביות גבינה, יוצקים את מסת הביצה ואופה בתנור מחומם היטב עד להזהבה. טארטלטים מוכנים לקשט עם ירקות ומגישים מייד על השולחן.
טארטלטים גבינה
150 גרם גבינת קוטג, 125 גרם גבינה מגורדת חדה, 2 ביצים, 1/2 st. כפות סולת.
מצרכים ביסודיות ולמלא טארטלטים משקל.
טארטלטים עם פטריות
350 פטריות גרם, 1 כף. כף של שמן צמחי, 200 גרם של גבינה רכה, 3 ביצים, '30 גבינה צהובה.
פטריות לטגן בשמן. גבינה וביצים, לערבב באמצעות המערבל, להתחבר עם פטריות.המסה וכתוצאה מכך שכבה בטארטלטים, מפזרים גבינה צהובה מגוררת. מנה זו הולכת טובה עם סלט ירוק.
טארטלטים עם קוויאר אדום
6 ביצים גדולות, סלרי, 1/3 מיונז כוס גבינה צהובה מגוררת 1/2 כוס, חרדל מתוק כפית 1 1/4 כפית פפריקה. ביצים קשות, קצוצות דק, סלרי קצוץ, לערבב אותם עם מיונז, גבינה צהובה מגוררת, חרדל ופפריקה. בעדינות למלא כל מסת ביצת tartlet, עליונה עם קצת קוויאר אדום ומקשטים עם ירקות.
טארטלטים עם סרטן
250 מקלות סרטנים גרם בשר או סרטנים, 1 בצל, 1 כף. כף חמאה, 3 ביצים קטנות, 3 כפות. שמנת חמוצה, מלח ופלפל. מטגן את הבצל בחמאה, מוסיף את הסרטנים. , ביצים מעורבבות עם שמנת חמוץ, מלח ופלפל שופכות לתוך המחבת עם הרבה סרטנים ומבשלים עד מעובה. מלא סיימו טארטלטים מילוי. הם יכולים להיות מוגשים כמתאבן קר או לחמם בתנור וחם.
טארטלטים עם סלמון ורוד
מצרכים: 8 טארטלטים סיימו, 120 סלמון גרם, 1/2 ראש החסה, מלפפון 0.5, מלח, פלפל, שמן זית לקישוט. סלמון ורוד קוצצים דק. לשטוף סלט, יבש ומופרד לעלים בודדים. לשטוף מלפפון וקליפת חתוכות לקוביות קטנות. מערבבים את הדג עם מלפפון טרי, למלא עוגות, לשים עליי חסה ולשרת, התזת שמן.
פטריות וטארטלטים עגבניות
6 טארטלטים, 1 כף. ל 'חמאה (מרגרינה), פטריות גרם 150-200 1-2 שעות. ליטר. קמח, 0.5 st. חלב או שמנת, עגבנייה 1, 1-2 כפות. ל 'גבינה צהובה מגוררת, 1 בצל, מלח ופלפל לפי הטעם. קוצצים את הפטריות, לשים בשמן, מוסיף קמח ומטגן בעדינות. ואז לערבב עם חלב או שמנת ומבשל עד שרוטב מסמיך, עונה. בכל אחד tartlet לשים שכבה עבה של פטריות על גבי פרוסות עגבנייה וטבעות בצל, ומפזרים גבינה מגוררת. ניתן לשים את בצל עם פטריות. לאפות בתנור חם אל פני השטח המשחימים.
טארטלטים עם קלמרים (או כל דג לא מלוח), בשר מיושן ומלפפון
100 בשר מיושן גרם (עוז מיושן, חזה עף מיושן…)
80 גרם של קלמרים המבושל,
מלפפונים חמוצים 120g,
עשבי תיבול ופלפל.
קלמארי, מלפפון ולחתוך בשר חזיר לרצועות. כל החלק מהתמהיל עם מיונז, מפזרים פלפל, מכסה במיונז ולשים בעוגות. להכניס לתנור חם ל6-8 דקות. מפזרים ירק.
טארטלטים עם דגים משומרים
צנצנת 1 של שימורי דגים (ברוטב עגבניות או שמן),
1 מלפפון חמוץ,
גבינת 100 גרם.
בטארטלטים לשים משומר פירה עם מזלג. מלפפון קצוץ, לשים דגים על גבי – גבינה פרוסות. פלפל. אופים עד שהגבינה מתרככת ומעט צהובה.
טארטלטים עם ביצים ומלפפונים חמוצים
2 ביצים,
2 חמוץ או מלפפון מלוח,
1 בצל,
חצי פחית של מיונז,
פלפל,
2 כפות גבינה צהובה מגוררת.
ביצים קשות, מלפפונים ובצלים לקצוץ ולערבב עם מיונז, עונה.התערובת הייתה להכניס לטארטלטים שקופיות, ומפזרים גבינה צהובה מגוררת. אופים.
טארטלטים עם סלמון וקוויאר
עוגות קטנות של בצק (20-30 חתיכות),
100 גרם.
דגים מלוחים אדומים (סלמון, סלמון חבר, או),
גבינה רכה עם ירקות,
50 גרם קוויאר,
שמיר קצוץ.
בחלק התחתון של טארטלטים לשים גבינה רכה. להרחיב פרוסות קטנות בחלקו העליון של דג, לקשט קוויאר. מגישים, זרועים קצת ירוק.
טארטלטים עם אורז, דגים ובשר
אורז ארוך תבואה – 100g,
מלח ופלפל – לפי הטעם,
סאירה או כל קובסה דגים משמרים במיץ
עגבניות 100g
בצל ירוק – 1/2 של הקורה,
מיונז – 1 כף,
פילה עוף – 100g,
חסה,
בצל – 1
פלפל שחור גרוס לפי הטעם.
מרתיחים את האורז במים מומלחים במשך 5 דקות ומסננים. Mash saury עם מזלג. עגבניות חתוכות לקוביות. מערבבים את הדג ועגבניות עם חצי האורז ומתבלים במיונז, מלח ופלפל. שתף 6 טארטלטים. מרתיחים עוף במים מומלחים במשך 10-12 דקות. חותך את הבשר לרצועות וחסה, בצל – חתוכים לקוביות. מערבבים שאריות אורז עם בשר, חסה ובצל. מתבלה במלח ופלפל, לשים בעוגות שנותרו ומפזרים פלפל.
טארטלטים עם מנה ראשונה
מוסקט – לפי הטעם,
בשר עץ מבושלת או מטוגנת
גבינת 200g
מיונז 100g
זיתי 4 כפות
פטרוזיליה – לפי הטעם. אופן ההכנה: בשר טחון עוף מבושל, מוסיף את הגבינה, מיונז מגורד, חצי כפית אגוז מוסקט מגורר ו1 כף עשבי תיבול קצוץ. להקציף היטב. חטיף מבושל למלא טארטלטים. מסדרים את הזיתים ועשבי תיבול.
טארטלטים עם פטריות
פטריות 300 גר
ביצים 3 חתיכות,
מיונז 100g,
מחשב 1 בצל,
מלח לפי הטעם,
50g שמן צמחי.
קוצצים הפטריות ומטגנים עם בצל קצוץ בשמן צמחי.
מבשלים ביצים קשות.
חלבוני ביצה למרוח על פומפייה גסה ולערבב עם פטריות ומיונז, במידת צורך – dosolit. מלא את טארטלטים מלית מוכנות. חלמונים לשפשף למעלה. מקשטים עם עלי פטרוזיליה.
כמלית ניתן להשתמש מגורר על פומפייה דקה אגוזי מלך ומיונז שום על גבי – זיתים שחורות ופרוסות לימון.
טארטלטים עם קישואים
עגבניות 2 יח
קישואים 1 יח
בצל 1 יח
חציל 1יח
150גר חלב קוקוס או חלב סויה, אן שמנת מתוקה
קוצצים, מטגנים ולאחר מכן לשים את במסווה של כל הירקות: עגבניות, קישואים, בצל וחצילים קלופים, מוסיף מלח, פלפל ותבלינים אחרים. ירקות מוכנים להעביר לטארטלטים מוכנים מראש.
טארטלטים עם בצל
2 בצלים
כפות שמן זית 4 יחידות,
מלח ,סוכר,פלפל שחור לפי הטעם
הביצה 2 יח,
חלב או שמנת 180 מ"ל
קצוץ דק בצל ומטגן בשמן זית, להוסיף סוכר, ממשיך לבשל עד שזוף. מתבלה במלח ופלפל. להקציף חלב עם ביצים. מניחים את המילוי לטארטלטים, יוצק את חלב עם הביצים ומבשלים עד שמילוי עבה. טארטלטים מוכנים.
טארטלטים עם תירס וטונה
טונה משומרת 200g
250 תירס גרם,
100 גרם פלפלים.
1-2 כפות דבש,
1 כף חומץ,
קורט מלח,
1 כפית קארי.
קח את הטונה מהקופסה, הרסק, לערבב עם גרגרי תירס, יוצק רוטב ומסדרים בטארטלטים.
טארטלטים עם מילוי דגים
1 יכול סלמון, 50-70gr. גבינה, 6-10sht. שזיפים מיובשים, 3 כפות פטרוזיליה פרוסה. הכל לקצוץ, לשלב, להוסיף את הירקות ומערבבים היטב.
טארטלטים עם מילוי "ספרדית"
100g. פטריות במרינדה,
50-70g. גבינה,
8-12 זיתים,
1 פלפל אדום,
100gמיונז. כל הזיתים קצוצות – חצאי העיגולים, להתחבר, מיונז ומערבבים.
טארטלטים ממולאים בבשר
300gr. מטוגן (או מבושל) בצל ובשר בקר
2 כפות שמן,
3 כפות גבינה צהובה מגוררת,
1 ביצה קשה,
100-150gr. מיונז,
קצת עשבי תיבול קצוצים. קוצצים את הבצל ומטגנים במחצית הנורמה של חמאה, לטחון בשר קר (בבלנדר, מטחנה), ולשלב עם בצל. מקציפים את, לקצוץ ביצת שמן הנותרת. מערבבים את כל חומרים, מיונז, מערבבים ולשים בסלים. מפזרים עשבי תיבול.
טארטלטים עם מקלות סרטנים
250g. מקלות סרטנים,
5 ביצים קשות,
1 כף. מרק (יכול להיות מקובייה),
2 פחיות של תירס משומר,
500גר אורז,
3-4 כפות גבינה צהובה מגוררת,
100-150gr. מיונז.
מרתיחים אורז במרק. לטחון מקלות סרטנים, תירס, אורז וביצים, מיונז ומערבבים. עליון מפזרים טארטלטים גבינה צהובה מגוררת.
טארטלטים עם מילוי עוף
200g. עוף מבושל.
3 כפות שזיפים מיובשים,
3 כפות אגוזי מלך קצוצים,
4 כפות שמנת חמוצה,
מלח – לפי הטעם.
עוף ושזיפים מיובשים קצוצים דק,
מוסיפים את האגוזים, שמנת חמוצה ומערבבים.